Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar duel met FC Utrecht

Feyenoord is dinsdagochtend de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd van het seizoen van aanstaande zondag tegen FC Utrecht gestart. Op een drukbezocht Varkenoord werkte de ploeg van trainer Mario Been een intensieve groepstraining af die werd afgesloten met een partijvorm.
Jon Dahl Tomasson en Ruben Schaken lieten zich ook zien op het trainingscomplex, maar trainden onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas apart van de groep. Beide aanvallers zijn op de weg terug na blessureleed.



Sekou Cissé trainde eveneens individueel. De Ivoriaanse aanvaller werkte onder leiding van fysiotherapeut René Dannenburg een programma af, waarbij hij ook veelvuldig met de bal trainde. Cissé is al enige tijd niet in actie gekomen vanwege een blessure aan zijn teen.



De groepstraining werd dinsdag door enkele honderden Feyenoord-supporters bezocht. Onder de aanwezigen ook Gerard Meijer. De ambassadeur van Het Legioen praatte bij met onder meer zijn opvolger als verzorger van Feyenoord Fred Zwang. Na afloop van de groepstraining stortten met name de jonge supporters zich op de spelers, in de jacht op een foto of handtekening.