Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Karim El Ahmadi hervat groepstraining

Karim El Ahmadi heeft dinsdagochtend op Varkenoord de groepstraining bij Feyenoord hervat. De middenvelder is hersteld van een heupblessure, die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Marokkaanse international kwam sindsdien niet meer in actie voor Feyenoord. El Ahmadi gaf na afloop van de training te kennen fit te zijn.


Trainer Mario Been had dinsdag andermaal de beschikking over een kleine groep. Niet alleen in verband met interlands, maar ook vanwege de competitiewedstrijd die Jong Feyenoord/Excelsior dinsdagmiddag speelt op Woudestein tegen Jong De Graafschap. Verschillende selectiespelers zullen in dat duel hun opwachting maken.



Giovanni van Bronckhorst sloot zich dinsdag weer aan bij de technische staf, nadat hij afgelopen weekend op pad was met Jong Oranje, waar hij assistent is van KNVB-coach Cor Pot. De voormalige middenvelder zou aanvankelijk dinsdagavond in De Kuip afscheid nemen als international voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Finland, maar dit is wegens privé omstandigheden uitgesteld.