Ruime oefenzege voor Oranje onder 15

Feyenoorders Terence Kongolo, Jean-Paul Boëtius, Jordy Toorenburg en Karim Rekik hebben maandagavond het vierlandentoernooi in Duitsland met Oranje onder 15 afgesloten met een 5-0 overwinning op de leeftijdsgenoten uit Israël. Boëtius was al binnen een minuut de aangever voor de 1-0 en een halfuur later stond de Feyenoorder ook aan de basis van het tweede doelpunt van Nederland. Na rust scoorde Oranje nog drie keer.
Boëtius was evenals Kongolo en Toorenburg in de basis begonnen, terwijl Rekik vanaf de rust in het veld kwam. De winst in het vierlandentoernooi ging uiteindelijk naar Duitsland. Het gastland kwam tot zeven punten en bleef daarmee Nederland (vier punten), Israël (drie punten) en Italië (twee punten) voor.