Feyenoord O/16 wint bij Excelsior

Feyenoord/Excelsior O/16 heeft zondagmiddag het uitduel met Sportclub Excelsior met 0-3 gewonnen. Jesse Driebergen tekende voor twee treffers op Sportpark Woudestein, waar Dion Kassels ook het net vond. ‘Een prima wedstrijd van onze kant’, vond trainer Gaston Taument na afloop. ‘Alleen hadden we de score hoger op moeten laten lopen. We speelden goed, maar hebben verzuimd onze kansen af te maken.’
Driebergen werd na een klein half uur spelen in het strafschopgebied tegen de grond gewerkt en leek een penalty te krijgen. De scheidsrechter liet echter doorspelen, waarop Excelsior uitverdedigde. De bal werd recht omhoog de lucht ingeschoten, waarop de inmiddels opgestane Driebergen geen moment twijfelde en de bal uit de lucht ineens op zijn pantoffel nam: 0-1.

Driebergen maakte zijn tweede treffer nog in de eerste helft, waardoor Feyenoord/Excelsior met een comfortabele voorsprong de rust in ging, waarin doelman Jay Jharie zich met een rugblessure moest laten vervangen. In de tweede helft domineerde de ploeg van Taument en kreeg het kans na kans, maar alleen Kassels vond nog het net.

Sportclub Excelsior B2 – Feyenoord/Excelsior O/16 0-3

27’ 0-1 Driebergen
39’ 0-2 Driebergen
65’ 0-3 Kassels

Opstelling Feyenoord/Excelsior O/16: Jharie (41’ De Fockert);Korporaal, Dercks, Van Beek, Hardeveld; Kassels, C. Knoester, Dekker (55’Kasdorp); Thenu, Robinson (60’ Geyah Darjij) en Driebergen.