Fanshop
Fanshop

Been blij met warm onthaal op trainingsveld

De selectie van Feyenoord is dinsdag warm ontvangen door enkele honderden supporters op Varkenoord. Trainer Mario Been was erg blij met de steun in de rug in de aanloop naar de belangrijke komende competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo, zo vertelde hij na afloop van de training. ‘Wij kunnen de steun van de supporters heel goed gebruiken’, zei hij. ‘Feyenoord heeft een grote achterban en ieder van de supporters doet het pijn hoe het nu met de club gaat. Wij zijn heel blij dat iedereen desondanks achter ons blijft staan, dat doet ons erg goed, zeker richting de belangrijke en beladen wedstrijd tegen VVV.’

Ron Vlaar trainde dinsdag voor het eerst sinds zijn hamstringblessure weer voor een deel met de groep mee. De verdediger liet het afsluitende partijspel nog wel aan zich voorbij gaan en is ook nog niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Been hoopt hem zo snel mogelijk weer in te kunnen zetten.

Feyenoord kan woensdagavond ook niet beschikken over de geblesseerden Bart Schenkeveld (knie), Dani Fernández (knie), Leroy Fer (knie), Jon Dahl Tomasson (bovenbeen) en Sekou Cissé (voet) en de geschorste Kelvin Leerdam. Rob van Dijk draagt woensdag de aanvoerdersband.