Fanshop
Fanshop

Smolov sluit aan bij deel groepstraining

Fedor Smolov heeft donderdagochtend op een winderig en regenachtig Varkenoord voor het eerst weer een deel van de groepstraining meegemaakt. De Russische aanvaller stond ruim anderhalve week buitenspel wegens een hamstringblessure, die hij opliep in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Sparta Rotterdam. Smolov werkte afgelopen woensdag al een individueel programma af op Varkenoord en sloot een dag later aan bij de partijvorm die als afsluiting van de groepstraining werd gespeeld.
‘Ik heb voor het eerst weer voor een deel met de groep meegedaan en dat voelde goed’, vertelde Smolov na afloop van de oefensessie. ‘We zullen morgen de reactie afwachten, dan hoop ik snel weer volledig bij de groepstraining aan te kunnen sluiten.’ Kamohelo Mokotjo, die nog niet volledig fit is nadat hij een knieblessure opliep in de competitiewedstrijd tegen AZ, liet de groepstraining nog aan zich voorbij gaan.

Feyenoord traint deze week nog twee keer, voordat aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma staat. Zowel vrijdag als zaterdag staat er om 10.30 uur een oefensessie op Varkenoord op het programma. Feyenoord tegen Heerenveen wordt zondag om 16.30 uur gespeeld in De Kuip.