Fanshop
Fanshop

Coentje woensdagmiddag in Fanshop voor kleurplatenactie

Coentje is aanstaande woensdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur aanwezig in de Feyenoord Fanshop bij het stadion, om kleurplaten van jonge supporters van Feyenoord in ontvangst te nemen. In ruil hiervoor krijgen zij een mooie poster van Feyenoord cadeau! Alle kleurplaten zullen tijdens het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest aangeboden worden aan de Sint zelf. In de Feyenoord Fanshop geldt woensdagmiddag een speciale actie, waarbij alle kindermaten van zowel het thuis- als uitshirt voor € 30,- verkrijgbaar zijn.
Alle Kameraadjes die een plaats voor het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest op zaterdag 27 november 2010 hebben gereserveerd, krijgen hun kaarten eind deze week opgestuurd. Kameraadjes die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat via deze pagina alsnog doen. Op de pagina is ook de Sinterklaas-kleurplaat te downloaden.

Het Grote Feyenoord Sinterklaasfeest wordt op zaterdag 27 november gevierd in het Topsportcentrum naast De Kuip. Uiteraard zal Sinterklaas zelf een bezoek brengen en Zirkus Zirkus, Bob de Bouwer en Wendy maken samen met presentatrice Vivienne van den Assem het feest compleet.