Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Vrij, Biseswar en Wijnaldum fit voor duel met Groningen

Stefan de Vrij, Diego Biseswar en Georginio Wijnaldum zijn fit voor de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Groningen. Zowel De Vrij als Biseswar hervatte donderdag al de training, nadat zij in de afgelopen wedstrijd tegen sc Heerenveen geblesseerd uitvielen. Georginio Wijnaldum hield eveneens klachten over aan dat duel, maar sloot vrijdag weer aan op de groepstraining.
De inzetbaarheid van Tim de Cler en Luigi Bruins tegen FC Groningen is twijfelachtig. De Cler trainde vrijdag mee met de groep, maar kampt met last aan zijn bovenbeen. Luigi Bruins moest de vrijdagtraining aan zich voorbij laten gaan wegens liesklachten, die hij overhield aan de training van donderdag. Ruben Schaken miste de training van vrijdag wegens ziekte. Het is nog niet zeker of hij op tijd is hersteld voor zondag.

Fedor Smolov heeft hamstringklachten overgehouden aan de wedstrijd met Rusland onder 21 tegen Frankrijk van afgelopen dinsdag. De aanvaller wordt daarom deze dagen onderzocht door Dinamo Moskou, de club waar Feyenoord hem van geleend heeft. ‘Fedor staat daar onder contract, dus het is logisch dat die club hem wil zien en monitoren’, vertelde Mario Been vrijdag. ‘Als dat is gebeurd zal hij via onze medische staf terugkeren bij de groep.’