Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Speel Toto en steun Feyenoord – ontvang nu € 5 speltegoed!

Toto is partner van Feyenoord. Het spelen van Toto is tijdelijk extra aantrekkelijk, want als supporter van Feyenoord krijg je tot en met 12 december € 5 extra speltegoed! Door Toto te spelen steun je bovendien Feyenoord, want de club ontvangt provisie over elke gespeelde euro.
Zo speel je mee:
1. Ga naar www.toto.nl/feyenoord  
2. Maak een Toto account aan of log in
3. Zet minimaal € 5 in t/m 12 december.
4. Zodra je € 5 hebt ingezet, ontvang je binnen zeven werkdagen € 5 extra speltegoed!
5. Je kunt zelf bepalen of je € 5 in één keer inzet of over meerdere weddenschappen verspreid.
6. Maak Feyenoord-Excelsior hierdoor nog spannender!

Speel nu Toto en scoor die bonus!

Wat is Toto?
Toto is het enige spel waarbij je geld kunt verdienen met je voetbalkennis! Er zijn verschillende manieren om Toto te spelen:

Toto-Select is het meest populaire spel. Je voorspelt hierbij van één of meer wedstrijden wat de einduitslag (winst, verlies of gelijkspel) gaat worden. Hoe meer wedstrijden je tegelijkertijd voorspelt, hoe hoger het bedrag dat je kan winnen.

Bij Toto-13 voorspel je van 13 wedstrijden de einduitslag en maak je kans op de wekelijkse Jackpot van minimaal € 10.000! Deze Jackpot kan elke week groeien. Je wint bij Toto-13 ook al als je 11 of 12 wedstrijden goed voorspelt.

Toto-Score is het spel waarbij je de exacte einduitslag van een wedstrijd moet voorspellen.

Voor alle spellen geldt, je speelt al mee vanaf € 1!

Door Toto te spelen steun je Feyenoord en o.a. het Nederlands amateurvoetbal!

Actievoorwaarden
De actieperiode is van 29 november t/m 12 december 2010. In de actieperiode dien je voor minimaal € 5 Toto te spelen op www.toto.nl/feyenoord. Het speltegoed wordt uiterlijk een 7 werkdagen nadat de inleg van minimaal € 5 is bereikt gestort in de Toto-portemonnee. Gedurende de actieperiode kan men maximaal één keer het extra Toto-speltegoed ontvangen. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Deelname vanaf 18 jaar.