Fanshop
Fanshop

Winterstop van start voor Feyenoord

De selectie van Feyenoord heeft zich maandagochtend voor het laatst dit kalenderjaar gemeld in De Kuip. De spelers arriveerden in de loop van de ochtend bij het stadion, waar zij hun fysieke gesteldheid lieten meten. Aanvankelijk stond er maandagochtend een hersteltraining op het programma, maar doordat de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax zondag werd afgelast, vond deze geen doorgang.
De spelers en begeleidingsstaf sluiten maandagmiddag met een groepsuitje de eerste seizoenshelft af, waarna voor Feyenoord de winterstop begint. De komende dagen zullen alleen de geblesseerde spelers aanwezig zijn in De Kuip om verder aan hun herstel te werken.

Feyenoord begint in de eerste week van januari aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op dinsdag 4 januari hervatten de Rotterdammers de groepstraining. Die dag staan er op Varkenoord twee oefensessies op het programma.

Op woensdag 5 januari staat de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft op het programma. Die dag speelt de ploeg van trainer Mario Been op Het Kasteel een duel met Sparta Rotterdam om de Zilveren Bal. De opbrengst van deze stadsderby komt ten goede aan de jeugdopleidingen van beide Rotterdamse clubs. Kijk hier voor meer informatie over kaartverkoop.