Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het zesde nummer van het seizoen blikken Ron Vlaar en Leroy Fer samen terug op het jaar 2010 en kijken ze vooruit naar de tweede seizoenshelft. Ook bespreken ze hun eigen toekomst bij Feyenoord. Daarnaast komt trainer Mario Been uitgebreid aan het woord over de moeizame eerste seizoenshelft en zijn eerste anderhalf jaar als hoofdtrainer van Feyenoord.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een reportage over de bijzondere reünie van de wedstrijd tussen Feyenoord en UT Arad in 1970, een dubbelinterview met oud-Feyenoorder Harry Melis en zijn dochter Manon Melis, de spits van het Nederlands vrouwenelftal, een reconstructie van de reis die Feyenoord in 1946 naar Curaçao maakte, de Grote Feyenoord Eindejaarsquiz met tien bijzondere Feyenoord-prijzen en een interview met Kevin Hofland over zijn bijdrage aan de actie ‘Supporters steunen Feyenoord’. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.