Fanshop
Fanshop

Coen Moulijn herdacht voorafgaand aan duel om Zilveren Bal

Coen Moulijn is woensdagavond voorafgaand aan het duel om de Zilveren Schaal tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord op grootse wijze herdacht. Op Het Kasteel werd voorafgaand aan de stadsderby een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de in de nacht van maandag op dinsdag overleden oer-Feyenoorder, waarna een luid applaus vanaf de tribunes klonk, gevolgd door een door de supporters massaal ingezet ‘You’ll never walk alone’.
Beide elftallen betraden even voor half acht het veld in Spangen met rouwbanden. Ze werden hierbij voorafgegaan door Gerard Kerkum en Tinus Bosselaar. Het Feyenoord-icoon en de ras-Spartaan – beiden oud-ploeggenoot van Coen Moulijn – droegen een portret van Moulijn tussen zich in. Kerkum en Bosselaar namen tijdens de minuut stilte plaats in de middencirkel.

Aanvankelijk zou Moulijn na afloop van de stadsderby samen met Bosselaar de Zilveren Bal uitreiken. Na overleg met de naaste familie van de overleden oer-Feyenoorder is besloten om het duel tussen Sparta en Feyenoord door te laten gaan en Gerard Meijer zijn plaats in te laten nemen bij de uitreiking.