Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord zonder Fer, Wijnaldum en Darley in oefenduel

Mario Been kan dinsdag in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen het Olympisch elftal van Oman niet beschikken over Leroy Fer, Georginio Wijnaldum en Darley. Fer en Wijnaldum worden uit voorzorg aan de kant gehouden wegens lichte klachten. Darley keerde tijdens de training van dindagochtend terug op het trainingsveld, maar is nog niet fit genoeg om bij de wedstrijdselectie aan te sluiten. Dit betekent dat keeperstrainer Patrick Lodewijks dinsdagmiddag als reservedoelman op de bank begint in het oefenduel met het Olympisch elftal van Oman.
Voor de Feyenoord-selectie stond er dinsdagochtend een korte training op het programma, in de voorbereiding op de wedstrijd die later op de dag wordt gespeeld. Darley werkte daarbij voor het eerst tijdens het trainingskamp een aantal oefeningen op het veld af, samen met keeperstrainer Lodewijks. Erwin Mulder bleef uit voorzorg achter in het spelershotel, maar zal dinsdagmiddag gewoon onder de lat staan in de enige oefenwedstrijd die Feyenoord speelt tijdens het trainingskamp.



Been wil tijdens de oefenwedstrijd alle fitte spelers aan het werk zien. Aanwinst Gill Swerts begint in de basis en maakt daarmee zijn officieuze rentree in het shirt van Feyenoord. Stagespeler Sergei Kiznichenko zal de volledige tweede helft in actie komen. De technische staf hoopt op die manier een beter beeld te krijgen van zijn kwaliteiten.



Olympisch elftal Oman – Feyenoord
Dinsdag 11 januari 2011 om 15.00 uur (Nederlandse tijd)

Opstelling Feyenoord: Mulder; Swerts, Vlaar, Bahia, De Cler; Bruins, Mokotjo, El Ahmadi; Simon, Castaignos en Cabral.