Fanshop
Fanshop

Fer klaar voor rentree bij Feyenoord

Leroy Fer keert aanstaande zondag terug bij de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het duel met Vitesse. De middenvelder is hersteld van een knieblessure die hij opliep in de uitwedstrijd tegen PSV in oktober 2010. Zondag tegen Vitesse kan hij zijn rentree maken in het elftal van Mario Been. De trainer liet vrijdag weten dat Fer maximaal een uur in actie kan komen in Arnhem.
De inzetbaarheid van Tim de Cler en Luigi Bruins tegen Vitesse is twijfelachtig. De Cler ontbrak de afgelopen dagen op de training in verband met ziekte. Bruins heeft lichte hamstringklachten. Luc Castaignos, die afgelopen woensdag de training voortijdig verliet wegens last aan zijn bovenbeen, is fit en kan spelen tegen Vitesse. Gill Swerts en Jerson Cabral ontbraken vrijdag uit voorzorg op de training op Varkenoord. Been verwacht dat beiden zondag gewoon in actie kunnen komen.

Marcel Meeuwis en Søren Larsen kunnen tegen Vitesse hun debuut maken voor Feyenoord. De twee aanwinsten trainden afgelopen woensdag voor het eerst mee met de selectie. Meeuwis zal in Arnhem in de basis starten, zo vertelde Been vrijdag in De Kuip.

Vitesse tegen Feyenoord wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in het Gelredome.