Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Programma SupportersAvond bekend

Het programma voor de tweede editie van de Feyenoord SupportersAvond is bijna volledig rond. Tijdens de avond op donderdag 24 februari 2011 kunnen supporters deelnemen aan vele activiteiten in het Maasgebouw en genieten van verschillende optredens en presentaties. Uiteraard is de volledige selectie aanwezig tijdens de SupportersAvond.
Bezoekers van de Feyenoord SupportersAvond krijgen onder meer de primeur van de nieuwe tenues van Feyenoord voor het seizoen 2011/2012. Puma presenteert zowel het nieuwe uit- als thuistenue in samenwerking met Feyenoord tijdens een wervelende modeshow.

Een nieuw onderdeel tijdens de SupportersAvond is Battle against the players, waarbij bezoekers het in een potje tafelvoetbal of op de PlayStation kunnen opnemen tegen de spelers van Feyenoord. Ook is er de mogelijkheid om spelers te interviewen en hen het hemd van het lijf te vragen. De medische staf van Feyenoord geeft tijdens de avond een bijzonder inkijkje in een dag van een geblesseerde speler. De avond wordt muzikaal aangekleed met optredens van onder meer van DJ Paul Elstak en een special guest.

Evenals tijdens de eerste Feyenoord SupportersAvond krijgen supporters op 24 februari de kans om aanwezig te zijn bij de talkshow Studio Feyenoord, waarbij verschillende spelers en leden van de technische staf aanschuiven, om te praten over onder meer het huidige seizoen. Uiteraard krijgen ook de supporters in de zaal de kans om een vraag te stellen. Tijdens de SupportersAvond zijn er drie sessies van Studio Feyenoord, die elk circa drie kwartier duren. Deze sessies beginnen om respectievelijk 19.00, 20.45 en 21.45 uur. Bezoekers van de avond die Studio Feyenoord willen bezoeken dienen vooraf kaarten hiervoor te reserveren (gratis, maximaal vier kaarten per reservering).

Tijdens de SupportersAvond zal bovendien de nieuwe Feyenoord Fanshop bij het stadion officieel geopend worden, met medewerking van verschillende selectiespelers. Met de opening van de nieuwe winkel komt er een einde aan het tijdelijke onderkomen in de schaduw van het Maasgebouw, dat bijna een jaar dienst heeft gedaan. De nieuwe Fanshop is een stuk groter dan de oude vestiging in het Topsportcentrum en heeft bovendien een uitgebreid assortiment. Zo zal er onder meer een vrijetijdscollectie van Feyenoords kledingsponsor Puma verkrijgbaar zijn.

Tickets voor de Feyenoord SupportersAvond zijn te koop via www.feyenoord.nl/supportersavond voor 12,50 euro per stuk. (Maximaal 4 kaarten per persoon, voor ieder e-ticket wordt €1,00 administratiekosten in rekening gebracht).