Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Inrichting nieuwe FanShop Stadion in volle gang

De inrichting van de nieuwe Feyenoord FanShop Stadion is in volle gang. De nieuwe winkel, die is gevestigd op de hoek van het Topsportcentrum tegenover De Kuip, opent aanstaande donderdag om 18.30 uur haar deuren. Ron Vlaar en Leroy Fer verrichten de officiële opening. Bezoekers kunnen na de opening hun aankopen afrekenen bij een van de Feyenoord-spelers.
In de dagen tot de opening van de nieuwe FanShop worden er rekken vol Feyenoord- en Puma-kleding aangeleverd bij de winkel. De inrichting van de winkel is tot stand gekomen via een nauwe samenwerking tussen Feyenoord en Puma. Die samenwerking heeft ook doorgewerkt in het assortiment van de Fanshop, waar onder meer een vrijetijdscollectie van Feyenoords kledingsponsor is te verkrijgen, alsmede voetbalschoenen.



‘De keuze in de winkel is dus ruimer dan voorheen’, zegt Marc de Man, die namens Feyenoord een coördinerende rol vervulde tijdens het traject naar de nieuwe FanShop. ‘We bieden de kleding aan die ook door de door Puma gesponsorde spelers wordt gedragen, waaronder voetbalschoenen. Supporters kunnen vanaf donderdagavond dus voor een volledige voetbaluitrusting terecht in de FanShop.’



In verband met de opening van de nieuwe Feyenoord FanShop Stadion aanstaande donderdag, is de tijdelijke supporterswinkel naast het Maasgebouw woensdag en donderdag gesloten. De FanShop aan de Lijnbaan in Rotterdam is tijdens die dagen wel gewoon geopend.