Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het achtste nummer van het seizoen komt Luc Castaignos uitgebreid aan het woord. De jonge spits bespreekt zijn aanstaande overstap naar Internazionale en blikt vooruit op de laatste maanden van het seizoen bij Feyenoord. In het clubmagazine komt daarnaast de Hongaarse aanvaller Krisztián Simon aan het woord. De buitenspeler hoopt bij Feyenoord in de voetsporen te treden van zijn landgenoot József Kiprich.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een uitgebreid interview met keeperstrainer Patrick Lodewijks, alles over de nieuwe Feyenoord Fanshop bij De Kuip, een top 10 van toptransfers van Feyenoord-spelers naar buitenlandse topclubs, een reconstructie van de mooiste wedstrijd van oud-Feyenoorder Joop Geuvers en een reportage over de totstandkoming van de nieuwe tenues van Feyenoord voor het volgende seizoen. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. 

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.