Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord richt zich op Roda JC

Feyenoord werkt steeds verder toe naar het eredivisieduel van aanstaande zondag met Roda JC Kerkrade. De ploeg van trainer Mario Been werkte donderdagochtend een groepstraining af in de aanloop naar de wedstrijd tegen de Limburgers. Been deelde zijn spelersgroep aan het einde van de oefensessie op in drie ploegen en liet hen een aantal pittige partijen spelen.



Ondertussen nam Toine van de Goolberg steeds één van de drie aanwezige doelmannen Kostas Lamprou, Erwin Mulder en Rob van Dijk onder zijn hoede. De fysieke trainer werkte met de keepers aan hun sprongkracht en explosiviteit.



Feyenoord kan goede statistieken overleggen wat betreft de wedstrijd tegen Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion. De Rotterdammers wisten reeds zes keer op rij te winnen in Kerkrade. Mocht Feyenoord erin slagen aanstaande zondag wederom te zegevieren in Limburg, dan doet het goede zaken in de strijd om een plek in de play-offs voor Europees voetbal. Met een overwinning zouden de Rotterdammers de achterstand op nummer zeven Roda JC verkleinen tot vier punten.



De Rotterdammers werken in de aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag nog twee groepstrainingen af op Varkenoord. Vrijdagochtend staat er om 10.30 uur een oefensessie op het programma. De ploeg van trainer Mario Been werkt zaterdagmiddag om 13.30 uur de afsluitende groepstraining af. Aansluitend reist Feyenoord af naar het zuiden, alvorens zondagmiddag om 14.30 uur wordt afgetrapt in het Parkstad Limburg Stadion.