Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord pakt groot uit tijdens Voetbalpark

Feyenoord pakt groot uit tijdens het Feyenoord Voetbalpark dat op woensdag 6 april plaatsvindt in en rondom De Kuip. Die dag wordt Stadion Feijenoord omgetoverd tot een voetbalpretpark waar Feyenoord-supporters tot en met veertien jaar aan liefst twintig voetbalactiviteiten kunnen deelnemen. Het goede voorbeeld zal hierbij door de spelers van Feyenoord worden gegeven, die verdeeld over de middag bij meerdere activiteiten als spelleider op zullen treden.
Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen verzorgt een levend tafelvoetbalspel tijdens het Voetbalpark dat van 13.30 uur tot 17.30 uur plaats zal vinden. Daarnaast kunnen de jonge Feyenoord-supporters onder meer gaten schieten en een voetbalclinic van Ben Wijnstekers volgen. Ook zullen verschillende sponsoren van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes net als voorgaande jaren aanwezig zijn met een eigen voetbalactiviteit.

Kameraadjes die de derde editie van het Feyenoord Voetbalpark willen bezoeken kunnen vooraf hier een e-ticket uitprinten voor €1,-. Kinderen die geen lid zijn van Feyenoords Juniorclub betalen € 5,- plus € 1,- voor het e-ticket. Tegen inlevering van het e-ticket kunnen kinderen bij de ingang van het Voetbalpark een stempelboekje ophalen. Ouders en begeleiders hebben gratis entree.