Fanshop
Fanshop

Twee groepstrainingen in rustige week

De Feyenoord-selectie werkt deze week twee groepstrainingen af. Zowel aanstaande woensdag als donderdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. Beide oefensessies zijn vrij toegankelijk voor publiek. Beide dagen staat er in de middag een binnentraining op het programma. Op dinsdag en vrijdag is de selectie vrij.
In verband met interlands heeft trainer Mario Been deze week de beschikking over een kleine groep. In totaal negen spelers hebben internationale verplichtingen. Ron Vlaar meldde zich maandag in Noordwijk bij het Nederlands elftal, dat twee wedstrijden tegen Hongarije speelt. Leroy Fer en Jerson Cabral maken deel uit van de selectie van Jong Oranje, voor de oefeninterland tegen Jong Duitsland. Stefan de Vrij, Luc Castaignos en Bruno Martins Indi zijn geselecteerd voor Oranje onder 19, dat oefeninterlands speelt tegen achtereenvolgens Engeland en Italië.

Krisztián Simon speelt met Hongarije onder 21 oefeninterlands tegen de leeftijdsgenoten uit Australië en Kroatië. Kamohelo Mokotjo is opgenomen in de selectie van het Olympisch elftal van Zuid-Afrika, dat een kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen speelt tegen Libië. Kostas Lamprou behoort tot de selectie van Griekenland onder 21, voor een vriendschappelijke interland tegen België.