Fer en Cabral verliezen oefeninterland met Jong Oranje

Leroy Fer en Jerson Cabral hebben vrijdag de oefeninterland met Jong Oranje tegen Jong Duitsland verloren. De ploeg van KNVB-coach Cor Pot ging met 1-3 onderuit. Fer speelde de volledige wedstrijd, terwijl Cabral een kwartier voor tijd naar de kant ging. Ook Jordy Clasie, die dit seizoen uitkomt voor Excelsior, begon in de basis bij Jong Oranje.
Jong Duitsland kwam na bijna veertig minuten spelen op voorsprong, maar Genero Zeefuik zorgde er in de blessuretijd van de eerste helft voor dat beide ploegen alsnog met een gelijke stand gingen rusten. In de tweede helft was Jong Duitsland de betere ploeg. De bezoekers namen al binnen een minuut na rust een nieuwe voorsprong en beslisten het duel na ruim een uur spelen. In het restant van de wedstrijd kreeg Fer nog een grote kans, maar de middenvelder schoot op de voeten van de Duitse doelman.