Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Wijnaldum werkt volledige groepstraining af

Georginio Wijnaldum heeft dinsdagochtend deelgenomen aan de volledige groepstraining. De aanvallende middenvelder sloot maandagochtend al aan bij de selectie van Feyenoord, maar liet toen het laatste gedeelte van de oefensessie aan zich voorbij gaan. Wijnaldum stond vorige week aan de kant met een enkelblessure en moest om die reden verstek laten gaan bij een oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Duitsland.


Stefan de Vrij ging vorige week wel op pad met het Nederlands elftal onder 19, maar kon afgelopen donderdag door enkelklachten niet in actie komen tegen de leeftijdsgenoten van Italië. De jeugdinternational keerde maandag terug bij Feyenoord en werkte dinsdagochtend op Varkenoord een individuele training af onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas.



De Vrij was niet de enige Feyenoorder die met Cas een individueel programma afwerkte. Ook Jon Dahl Tomasson kwam in actie op het trainingsveld. De Deense aanvaller werkt sinds het begin van het seizoen aan het herstel van een blessure die hij opliep tijdens het afgelopen WK voetbal.



Kostas Lamprou meldde zich dinsdag ook weer in Rotterdam, nadat hij maandagavond nog met succes het doel van Jong Griekenland had verdedigd tijdens een oefenduel met de leeftijdsgenoten van België. De talentvolle doelman hield zijn doel schoon en zag zijn ploeg de uitwedstrijd met 0-1 winnen. Lamprou beperkte zich dinsdag op Varkenoord tot een uitlooptraining.