Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Meeuwis en De Cler bij meet & greet TeamSoft

Marcel Meeuwis en Tim de Cler hebben dinsdagmiddag de aanwezigen van een evenement van TeamSoft Groep in het Maasgebouw verrast met een bezoek. De twee Feyenoorders waren aanwezig bij de lunch voor alle genodigden en gingen daarbij op de foto met de aanwezigen. Naast Meeuwis en De Cler waren ook Ben Wijnstekers en Gerard Meijer te gast tijdens het evenement van TeamSoft Groep.


De bijeenkomst van het softwarebedrijf was bedoeld voor tientallen relaties uit de zorgbranche, die kennis konden maken met een nieuw softwarepakket. ‘Wij organiseren vaker evenementen in het Maasgebouw’, vertelde algemeen directeur Ab Troost, die al sinds zijn twaalfde de wedstrijden van Feyenoord bezoekt. ‘Het is hartstikke leuk dat we vandaag bezoek krijgen van twee spelers, dat hebben we te danken aan onze uitstekende relatie met Feyenoord.’



De middag in het Maasgebouw werd afgesloten met een presentatie van René Dannenburg, de coördinator van de medische staf van Feyenoord. Deze presentatie was vooral gericht op preventie en herstel van blessures en kon op veel interesse rekenen van de aanwezigen.