Fanshop
Fanshop

Stefan de Vrij hervat groepstraining

Stefan de Vrij heeft donderdagochtend op een regenachtig Varkenoord de groepstraining hervat bij Feyenoord. De verdediger keerde afgelopen dinsdag al terug op het trainingsveld voor een individueel programma, nadat hij de interlands met Oranje onder 19 aan zich voorbij moest laten gaan wegens enkelklachten. De Vrij sloot volledig aan bij de groep en deed mee in een partijspel elf tegen elf.
Mario Been kon donderdag voor het eerst sinds de interlandperiode weer met een volledige groep trainen. Nadat de jeugdinternationals Leroy Fer en Jerson Cabral afgelopen dinsdag eerder al aansloten, keerden ook Ron Vlaar, Krisztián Simon en Kamohelo Mokotjo terug op het trainingsveld, in voorbereiding op de competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag tegen AZ.

Het grootste deel van de training stond in het teken van een partij elf tegen elf op een volledig veld. Giovanni van Bronckhorst en hersteltrainer Marcel Cas namen hier beiden aan deel om tot twee volledige elftallen te kunnen komen.

Vrijdag staat op Varkenoord om 10.30 uur de laatste training op het programma in voorbereiding op het duel met AZ. De wedstrijd in De Kuip wordt zaterdag om 20.45 uur gespeeld. Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. In verband met Ladies Day zijn kaarten te koop vanaf 12,50 euro per stuk. Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.