Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nijhuis leidt FC Utrecht – Feyenoord

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter van het eredivisieduel van aanstaande zondag tussen FC Utrecht en Feyenoord. De arbiter wordt in de Galgenwaard bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Gerritsen en Bexkens. De heer Kamphuis treedt op als vierde official. FC Utrecht tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 14.30 uur.
De ploeg van Mario Been weet zich in Utrecht gesteund door een grote supportersschare. Het duel in de Galgenwaard is uitverkocht voor Feyenoord-supporters, wat betekent dat Feyenoord met 1.200 supporters afreist voor het duel met de nummer acht van de eredivisie.

Eerder dit seizoen troffen beide ploegen elkaar op de eerste speeldag van de eredivisie. In De Kuip kwam Utrecht toen al in de openingsfase op voorsprong door een doelpunt van Ricky van Wolfswinkel, waarna Feyenoord in de tweede helft orde op zaken stelde en de achterstand omboog in een 3-1 overwinning. Eerst schoot Utrecht-verdediger Alje Schut in eigen doel, waarna Luigi Bruins en Leroy Fer de klus klaarden.