Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar slotduel competitie

Feyenoord heeft donderdagochtend het vizier op N.E.C. gericht. De Rotterdammers werkten in de aanloop naar het duel met de Nijmegenaren op de slotdag van de eredivisie op Varkenoord een groepstraining af, die werd afgesloten met een partijvorm op een klein veld. Ricky van Haaren, Kelvin Leerdam en Jerson Cabral trainden volledig mee met de selectie van trainer Mario Been. Het drietal sloot de afgelopen tijd aan bij de groepstraining na diverse blessures.

De groepstraining op Varkenoord werd door enkele tientallen supporters gadegeslagen, waaronder een groep mensen met een verstandelijke beperking. Na afloop van de oefensessie gingen zij op de foto met trainer Mario Been en hun favoriete spelers, waaronder Erwin Mulder en Tim de Cler.



Feyenoord werkt in de aanloop naar het slotduel van de eredivisie nog twee groepstrainingen af. Zowel vrijdag- als zaterdagochtend staat er om 10.30 uur een oefensessie op het programma op het trainingsveld op Varkenoord.



Voor de wedstrijd tussen Feyenoord en N.E.C. zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Supporters die de ploeg van trainer Mario Been in actie willen zien tijdens het laatste competitieduel van het seizoen kunnen hun kaarten online via Ticketbox of aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets aanschaffen. Ook op de wedstrijddag zijn de loketten van Service & Tickets geopend. Voor de wedstrijd tegen de Nijmegenaren geldt geen clubkaartverplichting.