Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Eerste training nieuwe seizoen op zondag 26 juni in De Kuip

De selectie van Feyenoord begint de voorbereiding op het seizoen 2011/2012 op zondag 26 juni. Trainer Mario Been roept zijn selectie dan voor de eerste keer bijeen voor een training op het hoofdveld van De Kuip. Hoe laat de training aanvangt staat nog niet vast.
Feyenoord kiest er voor om de eerste training op het hoofdveld van het stadion te laten plaatsvinden, omdat trainen op het hoofdveld van Varkenoord in de voorbije seizoenen de nodige organisatorische voeten in aarde had. Zo was de bezoekerscapaciteit beperkt en waren veel extra maatregelen noodzakelijk om het terrein geschikt te maken als officieel evenemententerrein, hetgeen vanuit de Gemeente Rotterdam van Feyenoord werd verlangd. Door de training naar het stadion te verplaatsen vervalt het capaciteitsprobleem en kan iedereen de training bijwonen zonder eerst extra handelingen te moeten verrichten.
 
Het bekijken van eerste training kan op zondag 26 juni vanaf de tribunevakken op de eerste ring en parterre aan de Maaszijde (oranje). Mocht die capaciteit ontoereikend zijn, dan kan gemakkelijk en snel worden uitgeweken naar andere tribunedelen. Rondom de eerste training zal uiteraard voor extra vertier worden gezorgd, zowel op en rond het veld als in de buitenring van het stadion.
 
Over de invulling van de Open Dag en de Openingswedstrijd zijn nog geen details bekend, behalve dat deze eind juli zullen worden gehouden.