Doelpunt Castaignos niet voldoende voor Oranje onder 19

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK onder 19. De laatste groepswedstrijd tijdens het EK-kwalificatietoernooi in Tsjechië tegen Rusland onder 19 moest dinsdag met ruime cijfers gewonnen worden en Oranje was daarbij afhankelijk van de uitslag in het andere groepsduel. Nederland bleef echter steken op een 1-1 gelijkspel tegen Rusland. Luc Castaignos maakte het enige Nederlandse doelpunt van de wedstrijd. Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi speelden evenals Castaignos de volledige wedstrijd.
Castaignos opende dinsdag de score na krap twintig minuten spelen en bepaalde daarmee direct de ruststand. In de tweede helft kwam Rusland op gelijke hoogte dankzij een benutte strafschop. Oranje onder 19 eindigt het EK-kwalificatietoernooi met twee punten uit drie wedstrijden.