Fanshop
Fanshop

Borrelen op de middenstip van De Kuip

De Vrijdagborrel is een begrip in Rotterdam en is bedoeld voor iedereen die na werktijd gezellig bij elkaar wil komen om te borrelen in een unieke en sfeervolle omgeving. Op vrijdag 10 juni 2011 is de veelgeprezen grasmat van De Kuip vanaf 17.00 tot 23.00 uur exclusief gereserveerd voor de gasten van de Vrijdagborrel in De Kuip.
De derde editie van de Vrijdagborrel op de middenstip van Stadion Feijenoord is spectaculairder dan ooit met o.a. ROOG, MC Choral, DJ Laurenzo, I-SAX, Norman Soares en nog veel meer. Dit wordt gegarandeerd weer één van de leukste borrels van Rotterdam! Je moet alleen wel je naaldhakken thuis laten, dus trek je noppen, sneakers of slippers aan want het gras is heilig in De Kuip.

Tickets voor deze unieke borrel kosten € 12,50 per persoon. Voor leden met een Vrijdagborrel-pas is de toegang gratis.

Wil je er met vrienden of relaties echt een onvergetelijk unieke avond van maken, denk dan eens aan een Viptafel. Voor € 750,- incl. BTW heb je een eigen Viptafel rondom het podium waarvoor je acht relaties, vrienden of collega’s kunt uitnodigen. Klik hier voor meer informatie over een eigen Viptafel.

Klik hier voor het bestellen van tickets.

Bezoekers van de Vrijdagborrel in De Kuip dienen minimaal 25 jaar te zijn.