Fanshop
Fanshop

Van Nistelrooy kijkt uit naar duel met Feyenoord

De traditionele openingswedstrijd die komend seizoen op zondag 31 juli door Feyenoord wordt gespeeld tegen Málaga, heeft voor enkele spelers van de ambitieuze Spaanse club een bijzonder tintje. Kersverse aanwinsten Joris Mathijsen en Ruud van Nistelrooy keren met Málaga voor even terug op de Nederlandse velden, waar zij in de jaren negentig hun internationale loopbaan startten. Feyenoord is verheugd dat deze spelers met grote verdiensten voor het Nederlandse voetbal Rotterdam aan zullen doen.
Van Nistelrooy – voormalig speler van onder meer Manchester United, Real Madrid en Hamburger SV – is zelf ook blij met zijn tijdelijke terugkeer in Nederland. ‘Ik kijk ernaar uit om 31 juli weer tegen Feyenoord te spelen’, zegt de aanvaller. ‘Een wedstrijd in een volle Kuip tegen Feyenoord blijft leuk en apart.’

De openingswedstrijd tussen Feyenoord en Málaga is voor seizoenkaarthouders gratis toegankelijk. De losse kaartverkoop voor het laatste oefenduel voordat in het eerste weekend van augustus de eredivisie van start gaat begint op dinsdag 28 juni. Nadere informatie over kaartverkoop wordt in een later stadium bekendgemaakt.