Fanshop
Fanshop

Maas- en Marathontribune geopend bij eerste training in De Kuip

Supporters die aanstaande zondag de eerste training van het seizoen 2011/2012 willen bijwonen, kunnen dat doen vanaf de Maastribune (oranje sector) en een deel van de Marathontribune (groen). Daarbij verzoekt Feyenoord bezoekers om zoveel mogelijk plaats te nemen op de parterretribunes (W en Y). De training begint om 11.00 uur en het stadion gaat open om 10.00 uur. Supporters kunnen het stadion betreden via de toegangspoorten 1 t/m 6 en 7 t/m 10. Deze toegangspoorten bevinden zich aan de linkerzijde van Het Maasgebouw. De toegang is uiteraard gratis. De parkeerterreinen P2/3/4 (direct aan het stadion) zijn vrij toegankelijk.
Feyenoord zal rond de eerste training het beleid hanteren dat ook geldt bij competitiewedstrijden zonder risico. Dat wil zeggen dat er bij de toegangspoorten selectief gefouilleerd kan worden. Evenals bij alle wedstrijden en andere evenementen die Feyenoord organiseert, zijn ook bij de eerste training de gedragsregels van Feyenoord van kracht.

De eerste training van het seizoen 2011/2012 begint aanstaande zondag om 11.00 uur in De Kuip. De Feyenoord-selectie zal deze training traditiegetrouw afwerken in het nieuwe thuistenue. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen staat er op de eerste trainingsdag één oefensessie op het programma in plaats van twee. Tijdens de eerste trainingsdag zal het nieuwe thuisshirt van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar zijn, zowel in de Feyenoord Fanshop als bij twee verschillende stands in het stadion.

Voor de jeugdige supporters zullen er zondag rond de training verschillende activiteiten te vinden zijn, waaronder een luchtkussen en een rodeostier. Bovendien zullen er in het stadion diverse andere stands te vinden zijn, onder andere van Kameraadjes en Het Legioen. Ook kunnen supporters uiteraard bij de eerste training terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe voetbaljaar aan te vragen. De loketten van Feyenoord Service & Tickets zullen zondag geopend zijn vanaf 10.00 uur en ook de catering- en horecapunten zullen geopend zijn.