Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Rustige uitlooptraining op terrein FC Horst

De selectie van Feyenoord heft donderdagochtend een rustige uitlooptraining afgewerkt op het terrein van FC Horst. Tijdens de eerste groepstraining onder leiding van Leon Vlemmings, Patrick Lodewijks en Giovanni van Bronckhorst beperkten de veldspelers die woensdagavond tegen de zaterdagtweedeklasser in actie kwamen zich tot loopoefeningen.


Van Bronckhorst werkte ondertussen met de spelers die niet in actie kwamen tijdens de 0-11 overwinning van een dag eerder een passoefening af. Onder deze spelers waren ook Leroy Fer en Ruben Schaken, waarvan Vlemmings woensdag al liet weten dat zij tegen FC Horst uit voorzorg niet in actie waren gekomen vanwege lichte klachten. Lodewijks trainde tijdens de oefensessie apart met de doelmannen Darley, Kostas Lamprou en Erwin Mulder.



Feyenoord werkt tijdens het trainingskamp in Ermelo nog één groepstraining af voordat het aanstaande zaterdag een oefenwedstrijd speelt tegen BVV Barendrecht. Vrijdagochtend om 10.30 uur vindt de oefensessie plaats op het terrein van FC Horst. Zaterdag vertrekken de Rotterdammers naar Barendrecht, waar het trainingskamp met een oefenduel wordt afgesloten.