Fanshop
Fanshop

Zaterdag geen training voor selectie

De training van de Feyenoord-selectie die voor aanstaande zaterdag stond gepland gaat niet door. Dit betekent dat de eerstvolgende training voor de A-selectie aanstaande maandag op het programma staat. Deze oefensessie, die om 10.30 uur begint op Varkenoord, is tevens de eerste onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ronald Koeman. Na afloop van de training wordt Koeman officieel gepresenteerd in De Kuip.
Vrijdagavond speelt Feyenoord een oefenwedstrijd tegen SC Veendam. Tijdens dit duel zal Jean-Paul van Gastel de honneurs waarnemen als trainer bij de Rotterdammers. De voormalige middenvelder wordt één van de assistenten van Koeman. SC Veendam tegen Feyenoord is vrijdag rechtstreeks te zien op Eredivisie Live. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Tijdens de eerste trainingsweek onder leiding van Koeman staan er in totaal vijf trainingen op het programma voor Feyenoord, in de aanloop naar de openingswedstrijd tegen Málaga. De A-selectie is op woensdag vrij. Op donderdag, als de Open Dag 2011 plaats vindt, staat er geen training op het programma.

Klik hier voor het volledige trainingsprogramma. Het weekschema is onder voorbehoud van wijzigingen.