Fanshop
Fanshop

ASR geeft het legioen de ruimte

Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen heeft tijdens de Open Dag van Feyenoord haar nieuwe campagne ‘Wij geven het legioen de ruimte’ gelanceerd. ASR stelt hiervoor haar reclameborden in De Kuip beschikbaar aan de supporters, om de club te steunen met positieve supporterskreten. De origineelste en positiefste supportkreten van fans zullen elke thuiswedstrijd voorbij komen op de reclameborden. Elke wedstrijd zullen er 32 verschillende supportkreten inclusief afzender te zien zijn.

Supporters kunnen hun kreet vanaf de Open Dag achter laten op www.asr.nl/feyenoord. Op de actiepagina is direct te bekijken hoe de kreet er op de borden langs het voetbalveld in De Kuip uit zal zien. Deelnemers maken bovendien kans op mooie prijzen. Elke thuiswedstrijd verloot ASR maarliefst tien Feyenoord-fietsen onder de afzenders van de supportkreten en tevens zijn er ASR-voetballen te winnen.

Insturen van kreten kan vanaf de Open Dag tot en met 18 december via de actiepagina. De kreten kunnen vervolgens via Facebook, Hyves en Twitter gedeeld worden met vrienden. Tijdens de Open Dag kunnen supporters in De Kuip via aanwezig computers direct hun kreten insturen. Dus heb jij een supportkreet waarmee je Feyenoord naar de overwinning helpt? Ga naar www.asr.nl/feyenoord en laat jouw ultieme supportkreet achter.