Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Peter Houtman keert terug als presentator Feyenoord TV

Peter Houtman keert terug als presentator van het programma Feyenoord TV. De oud-spits zal de dagelijkse presentatie van het clubprogramma gaan verzorgen. Ook krijgt Houtman elke vrijdag en maandag een eigen programmaonderdeel, dat helemaal in het teken staat van de wedstrijd die Feyenoord in het tussenliggende weekend speelt. Houtman was eerder tussen 2006 en 2009 al het gezicht van Feyenoord TV.
Houtman is blij om terug te keren bij het programma. ‘Het doet me heel goed dat ik ben teruggevraagd’, zegt hij. ‘Ik heb Feyenoord TV altijd met heel veel plezier gemaakt en me met hart en ziel voor het programma ingezet. Mijn rol wordt nu iets anders omdat ik niet meer fulltime bezig zal zijn voor Feyenoord TV, maar hoe dan ook heb ik er heel veel zin in om weer voor het programma aan de slag te gaan.’  

De oud-spits zal elke vrijdag in de uitzending op Eredivisie Live vanuit De Kuip vooruitblikken op de wedstrijd die Feyenoord in het weekend speelt, samen met een speler, trainer of medewerker van de club. ‘Mijn hart is de afgelopen jaren echt bij televisie en radio maken komen te liggen, dus ik ben blij dat ik dat weer kan gaan oppakken’, zegt Houtman. ‘Het is bovendien natuurlijk een herkenbaar beeld aan het worden dat Feyenoord weer bij me terugkomt. Dat is me als spits ook meerdere keren gebeurd.’ Naast zijn werkzaamheden voor Feyenoord TV blijft Houtman uiteraard ook als stadionspeaker aan de club verbonden. Daarnaast is hij met zijn eigen bedrijf Peter Houtman PR nog druk met onder meer het geven van lezingen, presentaties en clinics. 

Het nieuwe seizoen van Feyenoord TV gaat maandag van start met een uitgebreide terugblik op de openingswedstrijd tegen Málaga. Daarnaast is er een compilatie van de volledige voorbereiding te zien, net zoals een verslag van de Open Dag 2011. Feyenoord TV wordt dit seizoen zes dagen per week uitgezonden op Eredivisie Live. Op maandag tot en met donderdag is het clubprogramma te zien om 19.20 uur en op vrijdag om 22.50 uur. Op zaterdag begint Feyenoord TV om 17.20 uur.