Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Nog kaarten verkrijgbaar voor openingsduel met Málaga

Voor de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ronald Koeman van aanstaande zondag tegen Málaga zijn nog kaarten verkrijgbaar. De toegangskaarten zijn vanaf 17,50 euro per stuk te koop, onder meer tot en met de wedstrijddag aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Kijk hier voor meer informatie. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het openingsduel.
De openingswedstrijd van Feyenoord tegen Málaga staat aanstaande zondag onder leiding van scheidsrechter Tom van Sichem. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Rutgers en Schaap. De vierde official is de heer Martens. Feyenoord tegen Málaga wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.

Bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets wordt aanstaande zondag grote drukte verwacht. Feyenoord raadt supporters die op de wedstrijddag bijvoorbeeld toegangskaarten of een seizoenkaart aan willen schaffen daarom aan om zich vroeg bij de loketten te melden. De serviceafdeling is zondag vanaf 11.00 uur geopend.