Fanshop
Fanshop

Informatie afhaalprocedure biografie Coen Moulijn

De uitgifte van de geactualiseerde biografie van Coen Moulijn aan de seizoenkaarthouders 2011/2012 start in augustus. De distributie van het vuistdikke boek over Mister Feyenoord zal gefaseerd geschieden na afloop van thuiswedstrijden van Feyenoord, om te beginnen na die op zondag 28 augustus tegen sc Heerenveen. Supporters hebben ook de mogelijkheid om de biografie op te laten sturen. In dat geval betalen zij € 7,50 verzendkosten. Kijk voor meer informatie over de distributie van de biografie op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.
De biografie van de op 4 januari overleden Mister Feyenoord verscheen oorspronkelijk in het najaar van 2009 en is voor de geactualiseerde versie uitgebreid met bijna honderd bladzijden. Daarin wordt uiteraard ook uitvoerig stilgestaan bij de indrukwekkende uitvaart van de Rotterdamse publiekslieveling. Het boek kost in de winkel 59 euro, maar wordt door Feyenoord cadeau gedaan aan haar trouwe supporters. Van alle supporters die voor 16 juni 2011 hun seizoenkaart hebben verlengd of besteld, is in een speciale bijlage zelfs hun naam en relatienummer opgenomen.

Het geschenk van Feyenoord aan haar supporters is tot stand gekomen door een samenwerking met uitgeverij De Buitenspelers/Voetbal International. De biografie van Coen Moulijn is niet alleen een geste in de richting van het trouwe supporterslegioen, maar ook een bijzonder gebaar naar Adrie Moulijn-Paauwe, de weduwe van Coen. Dankzij de samenwerking tussen de uitgever, de auteurs die meegewerkt hebben aan het boek, de club en sponsors zal mevrouw Moulijn aan de tweede druk van het boek over haar man gegarandeerd een bedrag met vijf nullen overhouden.

Ga naar www.feyenoord.nl/coenmoulijn voor meer informatie over afhaalprocedure