Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kleine groep op maandagtraining

Feyenoord heeft maandagochtend met acht spelers plus doelman Erwin Mulder de training op Varkenoord afgewerkt. Een groot deel van de selectie ontbrak op het trainingsveld, in verband met internationale verplichtingen deze week. Zo maken zeven spelers deel uit van de selectie van Jong Oranje, dat woensdag een oefeninterland speelt tegen Zweden.
Onder de spelers die maandag wel in actie kwamen op het trainingsveld, bevonden zich onder meer Ruben Schaken, Shabir Isoufi, Bruno Martins Indi en Dani Fernandez. Alle vier speelden afgelopen zaterdag mee in de oefenwedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen BVV Barendrecht. Bruno Martins Indi maakte in dat duel zijn rentree, nadat hij was hersteld van een heupblessure.



De verdediger kwam dat duel zonder problemen door, zo vertelde hij maandag na de training. ‘De wedstrijd van zaterdag was goed om ritme op te doen en dat ging prima’, zei hij. ‘Ik voel me fit en ben blij dat ik weer terug ben.’



Een groot deel van de maandagtraining stond onder leiding van assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst. Hij had onder meer een trap- en passoefening en een positiespel op het programma staan voor de spelers. Keeperstrainer Patrick Lodewijks nam Erwin Mulder apart onder handen.



Feyenoord traint deze week nog vier keer in de voorbereiding op de eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen Roda JC Kerkrade. Bekijk hier het actuele trainingschema.