Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar eerste thuiswedstrijd

Feyenoord heeft dinsdag in de aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen twee groepstrainingen afgewerkt. Coach Ronald Koeman kon in de voorbereiding op het duel met Roda JC Kerkrade van aanstaande zaterdag slechts beschikken over een klein deel van zijn selectie, aangezien een groot aantal spelers met diverse nationale jeugdselecties op pad is.



Tijdens de ochtendtraining op een drukbezocht Varkenoord werd er na een gezamenlijke warming-up onder meer een pass- en trapoefening afgewerkt, alvorens de oefensessie werd afgesloten met een uitgebreide afwerkvorm. De middagtraining eindigde met een felle partijvorm, met wederom vele supporters langs de lijn.



De toeschouwers zagen dat tijdens de partij één van de twee doelen werd verdedigd door Boy de Jong, keeper van Feyenoord/Excelsior onder 19. De jeugdspeler kreeg deze kans doordat Kostas Lamprou deze week speelt met Jong Griekenland en Darley nog niet inzetbaar is vanwege een heupblessure. Erwin Mulder verdedigde tijdens de partijvorm het andere doel.



Feyenoord tegen Roda JC Kerkrade begint aanstaande zaterdag om 20.45 uur. Beide ploegen wisten tijdens de eerste speelronde hun duel te winnen. Voor de wedstrijd in De Kuip zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.