De Vrij debuteert met nederlaag voor Jong Oranje

Stefan de Vrij heeft woensdag zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. De verdediger kwam als invaller in het veld in de oefenwedstrijd tegen Jong Zweden, die met 3-0 werd verloren door Nederland. Leroy Fer, Ricky van Haaren, Jordy Clasie en Kaj Ramsteijn begonnen in de basis in de ploeg van KNVB-coach Cor Pot. Naast De Vrij maakte ook oud-Feyenoorder Luc Castaignos zijn debuut in Jong Oranje.
Nederland keek in Landskrona al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan door een doelpunt van Emil Johansson. Nog voor rust viel de beslissing, nadat Bram Nuytinck een rode kaart kreeg en de strafschop die het gevolg was werd benut door Jong Zweden. Na rust bepaalde de thuisploeg de eindstand op 3-0.