Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vakantiedrukte op Varkenoord

Het is goed te merken dat voor veel Feyenoord-supporters de zomervakantie in volle gang is. Langs het trainingsveld op Varkenoord was het donderdagochtend tijdens de groepstraining een drukte van belang. Honderden supporters grepen de donderdag aan om de oefensessie onder leiding van hoofdtrainer Ronald Koeman bij te wonen. Onder hen veel kinderen, die zich na afloop vol overgave stortten op de spelers en technische staf van Feyenoord in de hoop een handtekening te bemachtigen of op de foto met hun idolen te kunnen gaan.

Spelers en trainers namen alle tijd om aan de vraag van de jongste supporters te voldoen, maar veel keus had de nieuwe lichting Feyenoord-fans niet. Koeman beschikte donderdag op Varkenoord over slechts acht veldspelers en doelman Erwin Mulder. De oefenmeester liet zijn door interlandverplichtingen sterk uitgedunde selectie onder meer een pass- en trapoefening, een positiespel en een partijvorm doen.



Vrijdagochtend zal het op het trainingsveld aanmerkelijk drukker zijn. Dan zullen de negen jeugdinternationals van Feyenoord weer aansluiten bij de spelersgroep. De zeven Feyenoorders die woensdagavond met Jong Oranje een oefenwedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van Zweden speelden, zullen zich donderdagmiddag reeds melden in De Kuip om zich te laten behandelen.



De oefensessie van vrijdagochtend is de afsluitende training voordat Feyenoord het zaterdagavond in De Kuip opneemt tegen Roda JC Kerkrade. Beide ploegen wisten hun duel tijdens de eerste speelronde in winst om te zetten. Voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zijn nog toegangskaarten verkrijgbaar.

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Direct online een kaartje kopen kan hier.