Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie werkt toe naar duel met Heracles

De selectie van Feyenoord is volop in voorbereiding op het eredivisieduel van aanstaande zondag met Heracles Almelo. De ploeg van trainer Ronald Koeman werkte donderdagochtend onder toeziend oog van enkele honderden supporters een groepstraining af van ruim anderhalf uur, die werd afgesloten met diverse partijvormen.


Nadat fysieke trainer Toine van de Goolberg de spelers tijdens de warming-up had begeleid, stond er voor de selectie een voetbaltechnisch onderdeel op het programma. In tweetallen werd er door de een aangegooid, waarna de ander op diverse manieren de bal terug moest spelen.



Tot slot werd een aantal pittige partijvormen gespeeld, met Erwin Mulder en Kostas Lamprou als doelmannen. Koeman trapte af met een wedstrijd tien tegen tien, waarin assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst zijn opwachting maakte binnen de lijnen om tot een even aantal spelers te komen. Vervolgens werd nog een partij zeven tegen zeven afgewerkt.



De eerstvolgende groepstraining staat op vrijdagochtend om 10.30 uur op het programma. Die oefensessie vindt zoals te doen gebruikelijk plaats op Varkenoord en is toegankelijk voor supporters. De afsluitende groepstraining op zaterdag is besloten. Heracles Almelo tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 12.30 uur.