Fanshop
Fanshop

Ontspannen hersteltraining voor basisspelers

De basisspelers tijdens het duel met Heracles Almelo van afgelopen zondag hebben maandagochtend op een zonovergoten Varkenoord een rustige hersteltraining afgewerkt. De selectie van trainer Ronald Koeman deed enkele voetbaltechnische oefeningen en sloot af met het lopen van enkele rondjes om het veld. Dinsdag is de spelersgroep vrij, waarna vanaf woensdag toegewerkt zal worden naar de eredivisiewedstrijd van komende zondag tegen sc Heerenveen.
Diego Biseswar liet zich ook weer zien op het trainingsveld. De aanvaller trainde afgelopen vrijdag voor het eerst buiten sinds hij buitenspel staat vanwege een buikblessure. Maandagochtend werkte de buitenspeler een revalidatietraining af onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas.
 
Bart Schenkeveld werkte op zijn beurt een individueel programma af onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg. De centrale verdediger is nog niet wedstrijdfit, na te zijn hersteld van een zware knieblessure die hij opliep tijdens de eerste training van het seizoen 2010/2011.
 
Voor Darley en Kostas Lamprou stond er maandag een keeperstraining onder leiding van Patrick Lodewijks op het programma. Eerste doelman Erwin Mulder ontbrak hierbij en deed mee met de hersteltraining van de veldspelers.
 
Feyenoord werkt aanstaande woensdag twee groepstrainingen af, om 10.30 uur en om 14.30 uur. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend staat er om 10.30 uur een oefensessie op het programma. De groepstraining die aanvankelijk donderdagmiddag om 14.30 uur stond gepland, is komen te vervallen.