Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine deze week verstuurd naar Legioen-leden

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal deze week op de mat vallen bij alle supporters die lid zijn van Het Legioen. Het nieuwe clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het tweede nummer van de vijfde jaargang is onder meer het eerste grote interview met Ronald Koeman sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer van Feyenoord te lezen. Koeman gaat daarin onder meer uitvoerig in op de doelen die hij heeft gesteld en de manier waarop hij die doelen wil bereiken.
Daarnaast komt Sekou Cissé in Feyenoord Magazine aan het woord over zijn comeback in het eerste elftal, nadat hij lange tijd aan de kant stond wegens een slepende voetblessure. De aanvaller vertelt openhartig over de moeilijke tijd die hij achter de rug heeft en de blijdschap die hij voelt nu hij eindelijk weer aan voetballen toekomt.
 
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een dubbelinterview met de neven Kelvin Leerdam en Miquel Nelom, een uitgebreide vooruitblik op het bekertoernooi 2011/2012, een bezoek aan Ellery Cairo, die op 20 september met zijn huidige club AGOVV terugkeert in De Kuip en een verhaal over Juniorclub Kameraadjes. Uiteraard is er daarnaast plaats voor vaste rubrieken als Varia en Het Legioen, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.
 
Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.