Fanshop
Fanshop

Eerste groep seizoenkaarthouders blij met biografie Coen Moulijn

De eerste groep seizoenkaarthouders heeft zondagmiddag na afloop van Feyenoord tegen sc Heerenveen de geactualiseerde versie van de biografie van Coen Moulijn in ontvangst genomen. De uitgifte van het boek aan de duizenden trouwe supporters verliep aan de Olympiazijde goed: binnen een uur waren alle seizoenkaarthouders die de biografie op kwamen halen voorzien.

Onder hen Soraya Putman uit Vak RR, die reeds elf jaar een seizoenkaart heeft. ‘Het is leuk dat alle seizoenkaarthouders dit boek krijgen’, zei ze. ‘In eerste instantie dacht ik dat de biografie alleen voor nieuwe seizoenkaarthouders was. Het was een leuke verrassing toen ik erachter kwam dat dat niet zo was.’

Als het aan de seizoenkaarthoudster had gelegen, dan had het nog even geduurd voordat de geactualiseerde versie van de biografie van de begin dit jaar overleden oer-Feyenoorder was verschenen. ‘Ik had Coen Moulijn liever nog een paar jaar onder ons gehad’, zei Putman.

De seizoenkaarthouders die zondag nog niet aan de beurt waren, hebben na afloop van de duels met ADO Den Haag en VVV-Venlo gelegenheid de biografie in ontvangst te nemen. Er is ook de mogelijkheid het boek thuis te laten sturen. Tegen betaling van 7,50 euro verzendkosten wordt het boek thuisbezorgd en hoeft deze niet rond een thuiswedstrijd van Feyenoord te worden opgehaald in De Kuip.

Kijk hier voor meer informatie over het verzenden van de biografie.