Van Haaren scoort voor winnend Jong Oranje

Jong Oranje heeft dinsdagavond de vierde groepswedstrijd van de EK-kwalificatie met ruime cijfers gewonnen. In Nijmegen werd Jong Luxemburg met 4-0 verslagen. Ricky van Haaren, die twintig minuten voor tijd als invaller in het veld kwam, besliste kort het laatste fluitsignaal de eindstand door raak te schieten uit een vrije trap. Kelvin Leerdam, Stefan de Vrij en Jordy Clasie begonnen in de basis bij Jong Oranje, evenals oud-Feyenoorder Leroy Fer.

Bij rust stond Jong Oranje op een 1-0 voorsprong, dankzij een treffer van Genero Zeefuik. De spits kreeg vroeg in de tweede helft ook de 2-0 achter zijn naam. Oud-Feyenoorder Fer schoot vervolgens vanaf de strafschopstip de derde treffer voor Nederland binnen.