Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Basisspelers lopen uit na zege op AGOVV

De spelers die dinsdagavond in de basis stonden tijdens de eerste bekerwedstrijd van het seizoen, hebben woensdag een lichte training afgewerkt. De groep deed op Varkenoord onder meer een positiespel. De spelers die dinsdag niet of als invaller in actie kwamen, werden apart onder handen genomen. Diego Biseswar sloot zich aan bij deze groep. De aanvaller maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Feyenoord/Excelsior, nadat hij enkele weken aan de kant stond met een buikblessure.
Kelvin Leerdam en John Guidetti, die allebei de wedstrijd tegen AGOVV uit voorzorg aan zich voorbij lieten gaan, ontbraken nog op het trainingsveld. Trainer Ronald Koeman verwacht dat de twee op tijd fit zijn voor de competitiewedstrijd van aanstaande zondag tegen AZ.



Feyenoord traint nog twee keer in de aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag tegen AZ. Vrijdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. De training van zaterdag is besloten en daarom niet toegankelijk voor pers en publiek. De uitwedstrijd tegen AZ wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in het AFAS Stadion.