Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Grote groep op donderdagtraining

Feyenoord heeft donderdag met een grote groep kunnen trainen, in de aanloop naar de competitiewedstrijd van aanstaande zondag tegen ADO Den Haag. Afgezien van de geblesseerden Gill Swerts, Kaj Ramsteijn en Darley had trainer Ronald Koeman de beschikking over de vrijwel volledige selectie. Die werd op het trainingsveld nog eens aangevuld met jeugdspelers Anass Achahbar, Matthew Steenvoorden, Tonny Trindade de Vilhena en Mats van Huijgevoort.
Het grootste deel van de training werd in beslag genomen door diverse partijvormen. De spitsen John Guidetti, Guyon Fernandez en Anass Achahbar sloten iets later aan, omdat zij eerst een afwerkoefening onder leiding van Roy Makaay afwerkten. De training werd afgesloten met de volledige groep, die een partij afwerkte op een klein veld. Hierbij mocht de bal maar twee keer geraakt worden door iedere speler.



De training van vrijdag is besloten en daarom niet toegankelijk voor publiek en pers. De training die zaterdag om 10.30 uur plaats vindt op Varkenoord is wel vrij toegankelijk.