Fanshop
Fanshop

Meld je aan voor kidspersconferentie met Cabral en Biseswar

Jerson Cabral en Diego Biseswar zullen achter de spreektafel plaatsnemen als op maandag 17 oktober exclusief voor Kameraadjes een nieuwe kidspersconferentie zal worden georganiseerd in De Kuip. Na het grote succes van de eerste twee edities op de Open Dag is er ook ditmaal met Giovanni van Bronckhorst een lid van de technische staf die samen met de twee aanvallers alle vragen van de jonge Feyenoord-supporters zal beantwoorden.
De kidspersconferentie op de maandag van de herfstvakantie begint om 13.00 uur en is alleen toegankelijk voor leden van Feyenoords officiële Juniorclub Kameraadjes. De aanwezigheid van Cabral, Biseswar en Van Bronckhorst is onder voorbehoud. Bij verhindering zal er uiteraard een andere Feyenoorder aanschuiven om zich aan de tand te laten voelen door de jonge Feyenoord-supporters.

Het aantal plaatsen in de Fred Blankemeijerzaal, de officiële persruimte van De Kuip, is beperkt, waardoor aanmelding vooraf noodzakelijk is. Aanmelding geschiedt via kidspersconferentie@kameraadjes.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer én het lidmaatschapsnummer van Kameraadjes. Daarnaast dienen potentiële deelnemers aan te geven welke vraag zij aan wie willen stellen.

De aanmeldingsprocedure sluit vrijdag 14 oktober. Jonge Feyenoord-supporters die een plaats tijdens de kidspersconferentie hebben weten te bemachtigen, krijgen in de aanloop ernaartoe per e-mail een persoonlijke uitnodiging. Kijk voor meer informatie over Feyenoords officiële Juniorclub op www.kameraadjes.nl.