Fanshop
Fanshop

Zondag derde mogelijkheid ophalen boek Moulijn

Seizoenkaarthouders op de vakken N, NN, O, OO, P, PP, Z3, Z4, X1, X2, X3, X4, K, M, V en VV, die geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om de biografie van Coen Moulijn te laten versturen naar hun huis, krijgen na afloop van de thuiswedstrijd van komende zondag tegen VVV-Venlo de mogelijkheid om het boek op te halen. De seizoenkaarthouders op de geselecteerde vakken vormen de derde en laatste groep die de biografie kan afhalen.
Indien je als seizoenkaarthouder niet aanwezig kunt zijn op de ingeplande datum, dan wordt een reservemogelijkheid geboden op zaterdag 5 november na afloop van de thuiswedstrijd tegen N.E.C.. Feyenoord raadt alle seizoenkaarthouders op de geselecteerde vakken aan om hun exemplaar ook echt aanstaande zondag op te halen en niet te wachten tot 5 november, omdat die dag een grote drukte wordt verwacht. 

Het is niet mogelijk op een andere wedstrijddag dan die dag waarvoor je bent ingepland een boek op te halen. Indien je als seizoenkaarthouder zowel op de ingeplande wedstrijddag als op de reservedatum niet aanwezig kunt zijn, kan uitsluitend gekozen worden voor verzending van het boek tegen verzendkosten van € 7,50. 

Het ophalen van een boek kan na afloop van de wedstrijden bij de poorten 26 tot en met 33, aan de spoorzijde van het stadion, vlakbij het standbeeld van Coen Moulijn. Als seizoenkaarthouder dien je hiervoor eerst het stadion op gebruikelijke wijze te verlaten, waarna op vertoon van de seizoenkaart via de poorten 26 tot en met 33 opnieuw toegang tot het stadionterrein wordt verleend. Nadat je door de poort komt, beland je in een sluis. Aan het einde hiervan krijg je je boek uitgereikt en kun je doorlopen om het stadion, ditmaal met boek, te verlaten. We adviseren je daarbij om een grote en sterke tas mee te nemen, want de boeken worden zonder tas verstrekt.  

Als je aan de beurt bent om je boek af te halen en je bent die dag je seizoenkaart vergeten, of deze is verloren of beschadigd en je hebt een vervangende dagkaart gekregen van Feyenoord Service & Tickets, dan kan je daarmee die dag GEEN gebruik maken van de afhaalmogelijkheid. 

Alle seizoenkaarthouders 2011/2012 ontvangen een gratis, geactualiseerd exemplaar van de biografie van Coen Moulijn. Kijk voor meer informatie over het afhalen van het boek op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.